راهنما خرید دی جی کنترلر و دستگاه دی جی

راهنمای خرید دستگاه دی جی و کنترلر دی جی

راهنما خرید دی جی کنترلر برای خرید دی جی کنترلر و دستگاه دی جی قبلش باید بدونید کنترلر‌های دی جی به تنهایی هیچ نقشی در کیفیت اجرای شما ندارن. فقط به شما کمک میکنن که در کنترل نرم‌افزار تسلط بیشتری داشته باشین.
خیلی‌ها به اشتباه فکر میکنن که دلیل هنگ‌کردن و یا مشکلاتی که در اجرا پیش میاد کنترلر هست و برای رفع این موارد میخوان کنترلر خودشون رو عوض کنن. باید بدونین که کنترلر در این موارد هیچ نقشی نداره و مشکل از نرم‌افزار یا سخت‌افزار شماست.

پس در اولین قدم پیشنهاد میکنم نرم‌افزاری رو که میخواین باهاش کار کنین با توجه به سلیقه و مشخصات سخت افزاری کامپیوترتون انتخاب کنید. برای اینکه بدونید هر نرم‌افزار با چه مشخصات سخت‌افزاری به درستی کار میکنه به سایت سازنده نرم‌افزار مراجعه کنید یا در گوگل سرچ کنید (به عنوان مثال در گوگل عبارت ” virtual dj system requirement” را سرچ کنید) از این راه حداقل سیستم موردنیاز برای اینکه نرم‌افزارتون بدون عیب کار کنه پیدا میکنید و اگر با مشخصات لپ‌تاپ شما همخوانی داشت اقدام به انتخاب نرم‌افزار و نصب اون برای شروع کار میکنید.
در قدم دوم به نرم‌افزار کاملا مسلط بشید و تمام کارایی نرم‌افزار رو یاد بگیرید و سعی کنید بدون داشتن کنترلر بهترین میکسهایی که میتونید رو انجام بدید. با اینکار کاملا مشخص میشه چه جاهایی به کنترلر نیاز دارید و انتظارات شما از یک کنترلر چیه.
حالا وقتشه که کنترلری رو که میخواین با توجه به نرم‌افزاری که کار میکنین، نیازها و بودجه‌ای که دارین انتخاب کنید.

اکثر کنترلر‌های دی‌جی از دو بخش اصلی تشکیل شدن.
۱.کارت صدا
۲.کلید‌ها، پدها، فیدرها و ناب ها که برای کنترلر نرم‌افزار استفاده میشه.

کارت صدا: مهم ترین انتظاری که از کارت صدا داریم اینه که به ما ۲ تا خروجی استریو مجزا بده که یکی رو برای هدفون و دیگری رو برای خروجی اصلی استفاده کنیم که تمام کنترلرهای دی‌جی دارای خروی صدا این قابلیت رو دارن. مورد بعدی کیفیت صدای ساخته شده توسط کارت صدا و نوع خروجی‌های اون هست. کیفیت برای افراد مبتدی خیلی مهم نیست و تمام کارت صداها کیفیت قابل قبولی رو ارائه میدن. برای کارهای حرفه‌ای با سیستم صدای حرفه‌ای و بزرگ کیفیت و پارمترهای دیگه کارت صدا مثل تاخیر مطرح میشه. مورد بعدی خروجی‌های کارت صدا هست که میتونه “RCA ، TS ، XLR ، TRS و …” باشه. که میتونید بر اساس نیاز خودتون کنترلری رو که خروجی مورد نیازتون رو داره انتخاب کنید.

و در نهایت بخشهایی که برای کنترل نرم‌افزار بکار میرن. این قسمت از دستگاه تنها اقدام به ارسال سیگنال‌های MIDI از طریق USB به کامپیوتر شما میکنه که از این سیگنالها برای کنترل بخش‌های مختلف نرم‌افزار استفاده میشه. وقتی که به نرم‌افزار مسلط باشید میتونید کنترلری رو انتخاب کنید که توان کنترل روی بخشهای نرم‌افزار که مورد نیاز شماست رو داشته باشه.

●نکته:شما میتونید با استفاده از مقاله راهنما خرید دی جی کنترلر و دستگاه دی جی بر اساس نیازهاتون از ۲ یا چند کنترلر در کنارهم برای کنترل نرم‌افزار استفاده کنید و با ایجاد مپ‌های شخصی تمام نیازهایی که از کنترلرها دارید رو برطرف کنید.

در این بین کنترلرهایی هم هستن که با داشتن صفحه نمایش شما رو از نگاه کردن به لپ‌تاپ در زمان اجرا بی‌نیاز میکنن. این کنترلر‌ها علاوه بر سیگنال MIDI سیگنالهای صفحه نمایش رو هم از طریق USB انتقال میدن و برای اینکه صفحه نمایش این دستگاه‌ها به درستی کار کنه نیاز دارن با نرم‌افزاری که براش طراحی شدن کار کنن.

و در انتها چند نکته برای بهبود کارکرد نرم‌افزارهای دی‌جی در زمان اجرا:
۱. سعی کنید در لپ‌تاپ خود از حافظه‌های ssd استفاده کنید.
۲. آخرین درایور مربوط به کنترلر خود رو نصب کنید و همیشه به روز نگه دارین.
۳. فریمور کنترلر خود رو به روز نگه دارید.
۴. از کابل‌های usb با کیفیت و دارای نویزگیر استفاده کنید.
۵.درایور usb لپ‌تاپ رو به روز نگه دارید
در هنگام اجرا نرم‌افزارهایی رو که بار اضافه روی cpu ، ram و هارد سیستم شما اعمال میکند را غیر فعال کنید.
۶. مراقب ویروس‌های کامپیوتری باشید و با کمک آنتی ویروسها از آلوده شدن سیستم خود جلوگیری کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up
× چت واتساپ